Fri frakt hos L

10 oktober, 2017

Sorel har sedan 1962 arbetat efter att få skor och stövlar som är opretantiosa okomplicerade men som har enastående livslängd och kvalitét. Hos Sorel är hantverket det allra viktigaste eftersom de tror att:

Sorel är säker på att du inte behöver ta hand om dig, annars kan du vara mer spontan, och att dina skor måste kunna vara minst lika långa som de erfarenheter du har i dem.

Sorels vinterstvlar är bland det varmaste du kan ha på ftterna. De är alltid helt vattentäta så att du alltid kan knä dig säkert, vara varm och skön oavsett vder! Innan du haft ett par Sorel vet du inte hur det går att sitta bredvid och lära dig vnnerna när du byter ut strumpor efter att ha tittat på tv-stugor i redalen!

Sorel p Ntet

På Lnna Sport hittar du ett mycket stort utbud av Sorel vinterstvlar från vuxna och barn. Som alltid erbjuder vi gratis frakt, snabba leveranser och säkra betalningar (inkl. Betalning med Klarna.

Lnna Sport är en riktig sportbutik. Här hittar du cyklar, skidor, hockeyutrustning, skor, träutrustning, mrkesklder och mycket mer. Alla önskar sportsprimer kommer från vald kvalitetsmärkning. Vi erbjuder alltid den bästa servicen, djupaste kunskapen, fri frakt, avbetalning, säkra betalningar och snabba leveranser.