Gant skor online

10 oktober, 2017

Ikoniska Gant blandar klassiskt och moderntGant fängar klassisk modet och ger det en modern prgel. Framträdande av bland andra amerikanska studenter har Gant varit en naturlig del av preppy era och tidsmässig mode.

Blandningen mellan det avspända amerikanska och det europeiska eleganta mrkets knuten, och det fddes på 1980-talet ur samarbetet med svenska designers. Gant erbjuder en heltäckande kldeskollektion fr kvinnor, mn och barn, men har en skokollektion fr mn och kvinnor klassisk elegans. P Footway har vi samlat mycket snygga Gant skor, allt för att du ska hitta något du gillar.

Allt brjade 1914Gig startade 1949 i Connecticut av Bernard Gantmacher, en kvalitet och designmedveten skjorttillverkare. Dock sddes fret till Gant ngra r innan, snart 1914 nr Gantmacher kom till Manhattan och började arbeta med att sitta på en liten fabrik. De unga studenterna gav sina Gant-kläder på ett särskilt sätt: utan slips och och den vänsta knappen upp. vän om många andra märken tillverkade plagg i samma stil var det som konkurrerade med Gant inom unga stilrent mode.

Different styles different shoesFor becoming an icon in men’s fashion, have not risen until now, and today Gant’s shoes are made for the conscious connoisseurs in a classic fashion. Bland deras stora urval av skor hittar du allt från Chelsea stövlar, strumpor, kängor till sportigare skor och sneakers. Ja, Gant gr skor i flera stilar men ständigt med en gå från det klassiska. Skorna andas elegans och lyckas med företaget att vara aktuellt intressant. Eller som Ralph Lauren sade: ‘Jag tror på stil, inte läge’.

Matcha dina Gant skor Bara beroende på vilka skor du väljer fungerar olika olika kläder. Ett par chelsea stövlar passar perfekt med ett par raka jeans och en snygg rock, medan ett par sportiga sneakers fungerar tillsammans med en mer causal riktning stil. Hos Gant hittar du många damskor. Här finns många sandaler, både med och utan klack samt hga skinnstvlar, perfekt från den nordiska vintern. Matcha med kort, sportig vinterjacka och tjock skalle i ylle. Kan du hitta några alternativa klänningar för Gant sneakers eller sandaler? Matcha med kort kjol eller ljusa jeans.

Gant online p FootwayVlj blandar 100 modeller från Gant: allt från varma kngor till sommarskor. P Footway fr du alltid snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars ppet kp.