r dig som

10 oktober, 2017

1. Rosa brdrostMed en rosa brdrost blir den trttaste av mndagsfrukostar vldigt mycket piggare. Du hittar brdrosten, som r frn Dualit, till ett riktigt bra pris hr.2. Rosa handvskaDen hr vskan frn Michael Kors r alla som lskar rosas drm. Kanske vrldens bsta julklapp!Ls mer om vskan hr.3. Rosa uggsUggs: Antigen hatar man dem, eller s (har man rtt och) lskar dem. Rosa TV32 tum, LCD skrm och lg energifrbrukning r vl bra, men det r ju inte drfr du mste ha den hr teven frn TCL. Rosa hrlurarDe hr lurarna heter ”Happy Plugs”, och glad r ju precis vad du kommer att bli. Rosa mobilfodralSkydda din telefon med stil med ett bra mobilfodral. Du hittar den skra snyggingen hr.7. Rosa mobilKom igen: Visa din krlek till rosa med en riktigt passande mobil. Iphone 7 rose ven iPhone 7 kan vara rosa, och du hittar den hr.8. Rosa parfymBlommigt romantisk doft frn Dolce Gabbana som beskrivs som samtidigt skr och kraftfull. Och flaskan r ju hur gullig som helst!Jmfr pris p parfymen hr.9. ”Rosa” klockarets stora trendfrg r ju definitivt rose gold, och vi kan inte f nog. Det hr armbandsuret kommer f vilken pink lady som helst att hoppa av gldje. Kp klockan hr!10. Kylskp frn SmegDen hr designklassikern kommer lyfta vilket kk som helst. Ring med rosa prlaAlla blir glada av smycken, och om de dessutom r rosa r det en homerun.