Shepherd SAGA Pink

10 oktober, 2017

Mänskliga kläder MnGummistvlar MnJackor MnSandaler MnSneakers MnSkor MnStvlar MnSeglarskor MnTofflor MnNheterHanddukar Presentkort Skovrdsprodukter Skosnren Sockar Vskor Inspiration Söker du dina skor S hittar du rätt skostorlek Vrknslor Bli klar till festival Skor till professionellaVarumrke: ShepherdLeveranstid: P lager (3 5 vardagar) Material: LammskinnInnsula: Varm ullTidsula: LderFoder: Varmt och mjukt ullfoderFör ytterligare beskrivning: Shepherd Saga: Stafflor från Shepherd i mysiga material. Har en liten annorlunda design som är en del av ballerinaskor men menar att du är varm.

Den svenska designen bygger på gott hantverk och gamla traditioner anpassade tiden vi lever i. Shepherd har som ml att hitta den ideella kombinationen mellan den vackra traditionen och den stilrena nya. Det gäller från valet av det finaste lammskin, till transporten av varorna, som ska vara miljövänlig som mjligt. Shepherd har en skön passform och lammull fodring gr att du inte kan vara utan dem i vinter