Shoppa skor online eller i n

10 oktober, 2017

Frn den allra minsta till den allra strsta, vi har skorna fr alla ftter. Barnskor, herrskor, damskor och skovrd. Med ver 80 rs erfarenhet av skor och skotillbehr, r vi bland de kunnigaste i branschen. Vi r ett familjegt fretag som startade redan 1933 som ett litet skomakeri, sjlvklart har vi kvar skomakeriet men vi har nu ven tv skobutiker i Jnkping och en sommarbutik p land. Hsten 2016 slog vi ven upp portarna fr vran webbshop. I den hittar du mngder med skor online som vra inkpare valt ut med omsorg frn vra varumrken.

Med ver 50 olika varumrken har vi ett brett sortiment inom barn, dam, herrskor utensilier. Adidas, Birkenstock, Billi Bi, Blundstone, Clarks, Converse, Crocs, Dr Martens, Henri Lloyd, Gant, Graninge, Gulliver, Fred Perry, Ipanema. Jim Rickey Kavat Barnskor, Leaf, Legero, Loake 1880, Lloyd, Mjuse, Nude, Palladium, Network Sandaler, Playboy, Bugatti, Reebok, Rieker, Rockport Sebago, Shepherd, Sneaky Steve, Superfit, Timberland, Tamaris, Senator, Svea, Tommy Hilfiger, Tretorn, Johnston Murphy Viking fr att nmna ngra.