Sixtyseven skor online

10 oktober, 2017

Sixtyseven r ett spanskt skomrke med nordiska influenser. Det har drfr ocks varit en sjlvklarhet att designteamet alltid haft skandinavisk nrvaro. Dynamiken mellan det klassiskt skandinaviska och det eldigt spanska ger ett unikt formsprk som visat sig vara mycket uppskattat.

Avskalad designDet betyder en avskalad skandinavisk design med svl modeller som material anpassade fr vrt nordiska klimat. Detta mixas med det spanska temperamentet och kryddas ytterligare med trender hmtade frn vrldens alla modemetropoler. Resultatet blir skor som hller en hg modegrad och som r riktigt skna att ha p sig. En kombination som visat sig minst sagt populr och det r inte fr inte som Sixtyseven vxer allt starkare p den nordiska marknaden.

Skorna tillverkas i Spanien, som har en lng tradition av skotillverkning, vilket ocks innebr hgsta kvalitet i alla detaljer, vilket i sin tur ger hllbara skor bde ur ett rent slitageperspektiv, men den relativa nrheten till Spanien ger ocks miljmssiga frdelar.

rat mot rlsenTrender kommer, trender gr. Vissa av dem slr igenom och bestr. I alla fall en ssong eller tv. Sixtyseven har knselsprten ute och scannar stndigt marknaden fr att hitta trenderna som vxer till sig och blir en del av modebilden. Det r dr, i skiftet frn trend till mode, som Sixtyseven ser till att du alltid r rtt.

Spana in Sixtyseven hos FootwaySixtyseven r vl representerat hos Footway. Oavsett ssong, vderlek eller tillflle s finns det alltid ett par Sixtysevens som passar. Kollektionerna spnner ver flera stilar och du kan sjlv vlja vad du vill komplettera din outfit med fr typ av skor.