Skobloggen Hunter

10 oktober, 2017

Brandos har Sveriges strsta sortiment med alla storters skor, hr finns allt att vlja mellan, drfr r det kul att se vilka skor som Svenska folket i slutnden kper. Nu infr sommaren har vi sammanstllt vilka skomodeller som har slts mest i maj mnad. Fr fjrde ret i rad r Converse canvassneakers mest populra. P andra plats terfinns Moheda Toffeln trskor och p tredje plats Hunter gummistvlar.

Eftersom vrt sortiment av skor r ungefr 100 gnger strre n de flesta vanliga skobutiker och vr webbutik r tillgnglig fr alla i hela Sverige, s kan man anta att vr frsljning r representativ fr skofrsljningen i Sverige.

”Det r tydligt att svenskarna vljer trygga mrken och praktiska skor i sommar. Gemensamt fr dessa storsljare r att de fungerar i vardagen och har en viss trendstmpel.” sger Marie Segerberg, Sverigeansvarig p Brandos. ”Frg r vldigt trendigt i r men de allra flesta fredrar nd vita eller svarta skor. De verkliga skotrenderna i Sverige ndras lngsammare n modemedierna vill f oss att tro. konstaterar Marie.

Gummistvlar r hett ven i r och det r tv mrken som utmrker sig: Hunter och Ilse Jacobsen. De r en rddare i nden alla regniga dagar och med ett par varma sulor hller de ven fr kallare dagar. De mest populra modellerna r Hunter Original och Ilse Jacobsen Long Rubberboot. De flesta vljer svart men allt fler vgar sig p starka, glada frger.

Hunter stvlar Ilse Jacobsen stvlar

Dr Martens r en annan klassiker som hr till hstens mest eftertraktade kngor fr bde dam och herr. De populraste modellerna r Dr Martens 1460 och Dr Martens 1490. Svart r den strsta frgen men deras kngor finns i flera frger och Dr Martens har ett brett sortimentet med lekfulla mnster, som blommigt och djurmnstrat.