Baltimore Sun

16 december, 2017

Baltimore Sun

Forskare oklart varför självmord ökar bland svarta barn Justin Wm. Moyer Efter 11 år gammal Rylan Thai Hagan hängde sig med ett bälte från sin våningssäng tre dagar före Thanksgiving, ville folk veta varför han gjorde det. Han var en modell på 6: e grader vid Perry Street Prep i nordöstra Washington, där han fick stipendium till handledning av andra studenter. Han var en basket. 12, 2018 ‘>> Vad Cigna köp av Express Scripts på 52 miljarder betyder för konsumenterna. Kunder av Cigna och Express Scripts vann förmodligen en omedelbar fördel i vägen för sänkta premier eller billigare droger när fusionen på 52 miljarder dollar fusionerades mellan två av de största sjukvårdsbolagen i landet går igenom, säger experter. 7, 2018 ‘>> Att äta ute kan vara svårt för personer med hörselnedsättning. En nonprofit i Baltimore vill ändra det. 7, 2017 ‘>> Äldre nyare former av preventivmedel kan öka risken för bröstcancer. Studien säger att en stor ny studie har visat att även p-piller och andra preventivmedel som släpper ut låga doser hormoner ökar risken för bröstcancer hos kvinnor. Medan länken mellan hormonell födelsekontroll och bröstcancer har känt i flera år hade många läkare och kvinnor hoppats att nyare. 1, 2017 ‘>> Kostnaden för bröstcancer är tung för många patienter När Roberta Woodard genomgått behandling av bröstcancer i fjol tog en avgift inte bara för hennes hälsa, utan också på hennes bankkonto. Den första delen av behandlingen var en dag med intensiv kemoterapi per vecka i 16 veckor. Den 48-årige Salisbury-kvinnan, en paraprofessional som arbetar. 10, 2017 ‘>> Hitta och behandla dold bröstcancer presenterar utmaning för patienter och läkareMary Brune korsade armarna medan de var på jobbet en dag 2014 och hittade en klump under hennes högra armhålan. Brune, en sjuksköterska som bor i Kingsville, hade inte kände några klumpar i bröstet, så hon trodde inte att det kunde vara bröstcancer. Hon trodde det var nog en abscess men gjorde ett möte med henne. 13, 2017 ‘>> I en bröstbesatt värld hör fler kvinnor platt efter mastektomi PHILADELPHIA När Laura Tuzio Ross berättade för sin plastikkirurg att hon föredrog att inte rekonstruera sitt bröst efter canceroperation, varnade han henne att hon skulle ångra det. ‘Han sa, bara 41. Du har resten av ditt liv framåt. Kvinnor vaknar, och de förstörde,’ mindes Ross, nu 47. 11, 2017 ‘>> Tänk rosa: Mode och skönhetsprodukter för att gynna bröstcancermedvetenhet. October betyder bröstcancermedvetenhetsmånad. Och under de senaste åren har mode- och skönhetsindustrin blivit inkopplade genom att sälja specialprodukter för att hjälpa till med forskning 17, 2017 ‘>> Komen Race for Cure flyttade till Baltimore City för 2017 Susan G. Komen Race for Cure kommer att återvända till Baltimore City för sin 25-årsjubileum i höst, ett drag som välkomnas av stadsledare för den uppmärksamhet händelsen drar och potentialen för miljoner i ekonomisk inverkan. Loppet kommer att bli en av stadens största med en förväntad 8000 till 10.000. 8, 2018 ‘>> Föräldrar bör se upp för tecken på teen dating violenceNote till föräldrar till tonåringar: Var uppmärksam på riskerna med tonårsdating. Det faktum att ditt barn inte har ett svart öga eller svullnad läpp betyder inte att hon , eller han, är inte i ett missbrukande förhållande. Teen dating violence kan förekomma bland barn yngre än 12 år. Tecknen är inte uppenbara. 7, 2018 ‘>> BaltimoreDepartment för att spåra data om läkemedelsbehandlings tillgänglighetBaltimore utgifter styrelsen förväntas godkänna ett bidrag som skulle göra det möjligt för stadshälsoavdelningen att utforma ett system för att övervaka hur många läkemedelsbehandlingsplatser finns i realtid. 6, 2018’ >> Hur mycket mousserande vatten är för mycket? La Croix gör fruktdoftet seltzer ser glamoröst ut. Pepsi nya Bubly har fans raving. Men är ditt mousserande vatten vana så hälsosamt som det ser ut? Jo det beror på hur mycket du dricker. Sippa ett glittrande glas eller två och du är helt fin drycken är helt naturlig, noll kalori och. 6, 2018 ‘>> Även små stressar i det dagliga livet kan skada din hälsa. När människor pratar om skadlig stress, det slags som kan påverka hälsan, pekar de vanligtvis på stora, livsförändrande händelser, till exempel en kärleks död. En växande kropp av forskning tyder på att mindre vardagliga stress som orsakas av flygförseningar, trafikstockningar, mobiltelefoner som slutför batteriet. 5, 2018 ‘>> Hur mycket kombucha är för mycket? Medan kombucha är en perfekt hälsosam drink för att sippa regelbundet, finns det en punkt där du borde sluta Kombucha är en drink av fermenterat svart eller grönt te, ofta hyllat för ryktet hälsa fördelar som klarare hud, bättre matsmältning, starkare immunitet, och även cancerförebyggande. De. 5, 2018 ‘>> Pfizer, som pocketing en stor skattesänkning från Trump, kommer att sluta investera i Alzheimers och Parkinsons forskning. Med varje dag som går, blir det tydligare vem som skördar nytta av den enorma skattesänkning som överlämnas till amerikanska företag av republikan dominerad kongress i december. Spoiler alert: Inte arbetare eller kunder, men aktieägare, särskilt de rika. 5, 2018 ‘>> Dödlig influensasäsong har nått toppen, men en sen spik kan vräka. Det värsta av influensasäsongen är över, men ökande antal människor smittas av en sekundär stam av andningsvirus som kan leda till en sena säsongstopp, enligt en federal hälsorapport som släpptes fredag. Folkhälsoansvariga har sagt att denna influensasäsong sannolikt kommer att fortsätta. 5, 2018 ‘>> Afroamerikaner står inför högre njursjukdomar som experter titta på kost, stress, socioekonomiska faktorer Tiotals miljoner afroamerikaner påverkas oproportionerligt av kronisk njursjukdom. Afroamerikaner är tre gånger mer troliga än vita för att få sjukdomen. De står för mer än 35 procent av dem som är i dialys. , 2018 ‘>> Baltimore sjuksköterska tekniker dömd till 18 månader i fängelse för att lämna in falska försäkringsfordringar En Baltimore sjuksköterska assistent kommer att spendera de närmaste 18 månaderna i fängelse för att lämna in $ 31,975 i falska försäkringsanspråk, Maryland-advokatens kontor meddelade fredag. Durant Denard Branch, 30, dömdes på ett antal felaktiga stöld för att lämna in falska funktionshinder och olyckshändelser med. 2, 2018 ‘>> Maryland landsbygdsområden har inte tillräckligt med läkare, rapporterar funderingarMarylands landsbygdsområden har inte tillräckligt med läkare och tvingar invånarna att resa någon annanstans för någon medicinsk behandling. Transport är också ett problem på landsbygden med många invånare som lever långt ifrån städer, vilket gör det svårt för vissa människor att komma till doktorn. Andra som bor på landsbygden.