Banbrytande Technology Corp aktier sparkar på starka andra kvartalet

16 december, 2017

Banbrytande Technology Corp aktier sparkar på starka andra kvartalet

Aktier i banbrytande teknik Corp (CVE: PTE) antändes som utvecklaren av SmartBurners matlagningsprodukt rapporterade ett annat starkt kvartal till slutet av mars.

De tre månaderna såg intäkterna öka 80% till $ 2,25mln jämfört med samma period för ett år sedan.

‘Banbrytande har nu levererat positivt justerat resultat före ränta, skatter, avskrivningar och avskrivningar för 13 på varandra följande kvartal och ligger nu väl positionerat ekonomiskt för att driva fortsatt tillväxt, säger företaget.

‘Företagets 2017 prognos på 50% år över årstillväxt baseras på aktuell rörledning. styrka av det växande intresset för befintliga produkter; och världsklass facilitet distributör / kanal relationer.

‘Nya produkter och industrins regleringsändringar borde bidra till fortsatt tillväxt framöver.’

I mars ökade koncernen cirka 6,235 miljoner dollar efter det att den slutade en övertecknad finansiering med Echelon Wealth Partners.

Nettoresultatet kommer att användas för att återbetala skulder, finansiera expansion och investera i produktutveckling.

Tidigare denna månad, i en ny milstolpe, passerade SmartBurner ett nytt brandprövningsbehov för elektriska spolade kakor och intervall.

Den nya standarden, som innehåller ett nytt krav på att skydda brandbekämpning, är en väsentlig förändring, företaget har sagt, och SmartBurner tros vara den första och enda produkten för att uppfylla denna nya standard.

Aktier i Toronto lägger idag över 6% för att stå på 1,16 dollar per pop.

Företaget är en förläggare. Du förstår och håller med om att inget innehåll som publiceras på webbplatsen utgör en rekommendation att någon viss säkerhet, värdepappersportfölj, transaktions- eller investeringsstrategi är lämplig eller tillrådlig för en viss person. Du förstår att företaget mottar antingen monetär eller värdepapperskompensation för våra tjänster. Vi kan dra nytta av vilken volym den här skrivningen kan generera.

Du förstår vidare att ingen av informationsleverantörerna eller deras dotterbolag kommer att ge dig personligen råd om natur, potential, rådighet, värde eller lämplighet för en viss säkerhet, värdepappersportfölj, transaktion, investeringsstrategi eller annan sak.

Du förstår att webbplatsen kan innehålla åsikter från tid till annan med avseende på värdepapper som nämns i andra produkter, inklusive företagsrelaterade produkter, och att dessa åsikter kan skilja sig från de som erhållits genom att använda en annan produkt som är relaterad till företaget. Du förstår och håller med om att bidragsgivare kan skriva om värdepapper där de eller deras företag har en ställning och att de kan handla sådana värdepapper för eget konto. I de fall där positionen hålls vid tidpunkten för offentliggörandet och sådan position är känd för bolaget, görs lämplig information. Du förstår dock och är överens om att en eller flera bidragsgivare vid tidpunkten för transaktioner som du gör kan ha en ställning i de värdepapper som skrivs om. Du förstår att pris och andra data tillhandahålls av källor som tros vara pålitliga, att beräkningarna här görs med användning av sådana uppgifter, och att varken sådana data eller sådana beräkningar garanteras av dessa källor, företaget, informationsleverantörerna eller någon annan person eller enhet, och kanske inte är fullständig eller korrekt.

Från tid till annan kan det hänvisas i våra marknadsföringsmaterial till tidigare artiklar och yttranden som vi har publicerat. Dessa referenser kan vara selektiva, kan endast referera till en del av en artikel eller rekommendation och är sannolikt inte aktuella. Eftersom marknader förändras kontinuerligt kan tidigare publicerade uppgifter och data inte vara aktuella och bör inte åberopas.