Bandskärning torsdag för Onslow

16 december, 2017

Bandskärning torsdag för Onslow

JACKSONVILLE, Onslow County En bandet skärning kommer att hållas torsdagen för den nya byggnaden Onslow County Consolidated Human Services Agency. vid 612 College St. i Jacksonville. vid 612 College Street i Jacksonville, NC. Efter seremonin kommer personalen att ge guidade turer av den nya anläggningen till allmänheten. Designen av CHSA-byggnaden inleddes våren 2014 med Smith Sinnett Architecture som övervakar konstruktionen av strukturen. Clancy Theys Construction Company blev kontrakt för att hantera byggandet av byggnaden. Ett banbrytande för byggandet hölls i september 2015. I april 2017 började medarbetarna flytta in i CHSA-byggnaden. Den slutliga fasen av projektet omfattar rivning av den gamla Onslow County Health Department-byggnaden och slutförandet av den intilliggande parkeringsplatsen, som förväntas vara färdig i början av 2018. CHSA-byggnaden kommer att rymma 330 anställda med konsoliderad människa, inklusive Onslow County Health Avdelningen och Onslow County Department of Social Services. Många av de anställda flyttade från den gamla hälsoavdelningen och kontor i New River Shopping Center. Anslutningen av dessa tjänster i en byggnad kommer att spara Onslow County över 330 tusen dollar årligen i hyra. CHSA-byggnaden är tre våningar i höjd och 89 000 kvadratmeter. Utrustade funktioner i den nya byggnadens design inkluderar immuniseringsrum och gott om klinikutrymme för att tillgodose behoven hos olika program. Nya besöksområden kommer att erbjuda en välkomnande miljö till de över 260 barn i fosterhem i Onslow County. ‘Vi är tacksamma för visionen för vår kommissionär på Onslow County Commission och deras engagemang för att tillhandahålla faciliteter för att bättre tjäna vår publik’, säger Sheri Slater, biträdande länschef. ‘Vi vill ha de som besöker CHSA-byggnaden för att veta att de är en värdefull del av vårt samhälle.’ CHSA-byggnaden kommer att vara öppen måndag till fredag ​​utom på helgdagar i enlighet med den etablerade Onslow County Government-kalendern.